Ilmoittautumisohje

Lämpimästi tervetuloa Suomen lasimuseon ystävät ry:n järjestämiin tapahtumiin. Tammikuun Lasipäivänä on myynnissä vain lasia ja siihen liittyvää kirjallisuutta. Kesäkuun Lasi- ja keräilytapahtumassakin pääpaino on lasitavaroissa mutta myynnissä on lisäksi muuta keräilytavaraa. Tapahtumista on tullut erittäin suosittuja ja ne houkuttelevat tuhansia
kävijöitä vuosittain. Yhdistyksen jäsen voi varata myyntipaikan alla olevan ohjeen
mukaisesti. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Ilmoittautumisen edellytyksenä tapahtuman myyjäksi on, että jäsenmaksu on maksettu:
talvitapahtumassa edellisvuoden ja kesätapahtumassa ko. vuoden maksu.

Jos olit edellisen vuoden tapahtumassa myyjänä, voit ilmoittautua ennakkoon samaan tapahtumaan. Ennakkoon voit ilmoittautua vain ennakkoilmoitusjaksolla ja varaamalla saman myyntipöydän uudelleen.

Ilmoitus tapahtuu maksamalla voimassa oleva paikkamaksu Suomen lasimuseon ystävien tilille FI27 1829 3000 0216 43

Maksettaessa on viestikentässä ilmoitettava: myyntipaikan numero, myyjä nimi, puhelinnumero. (Malli: 27, Meikäläinen Matti, 040 123456)

Jos et ollut edellisenä vuonna myyjänä kyseisessä tapahtumassa voit ilmoittautua varsinaisella ilmoittautumisjaksolla joko sähköpostitse ositteeseen tapahtumat@suomenlasimuseonystavat.fi tai puhelimitse numeroon 044 3630959 arki-iltaisin klo 18-21. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisjaksot näkyvät alla olevasta taulukosta

Tapahtumien ajankohta ja paikkamaksu määritellään vuosittain, siksi emme voi ottaa ilmoituksia vastaan ilmoittautumisjakson ulkopuolella. Tapahtumat pyritään järjestämään joka vuosi tammikuun viimeistä edeltävänä lauantaina ja kesäkuussa lauantaina kaksi viikkoa ennen juhannusta.

Paikkakartat voit ladata alla olevien linkkien kautta :

>Lasipäivän myyntipöytäkartta

>Lasi- ja keräilytapahtuman myyntipaikkakartta

Päivitetty 25.9.2017