LASIPÄIVÄ 2021 (kesä)

Vuoden 2021 kesän Lasipäivää vietetään Suomen lasimuseon piha-alueella ja puistossa. Tapahtuma on siirretty järjestettäväksi lauantaina 07.8. klo 10 - 15.

Tervetuloa Suomen lasimuseon ystävät ry:n järjestämiin tapahtumiin. SLMY ry:n Lasipäivästä on vuosien saatossa muodostunut edustava valtakunnallinen lasitapahtuma. Noin 100:lle myyntipöydälle katetaan hyvä ja laadukas valikoima, joka houkuttelee vuosittain noin 4000-5000 kävijää.

NÄIN VARAAT MYYNTIPAIKAN

Yhdistyksen jäsen voi varata myyntipaikan alla olevan ohjeen
mukaisesti. Ilmoittautumisen edellytyksenä on, että jäsenmaksu on maksettu.
Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Jos olit edellisen vuoden tapahtumassa myyjänä, voit ilmoittautua ennakkoon samaan tapahtumaan. Ennakkoon voit ilmoittautua vain ennakkoilmoitusjaksolla ja varaamalla saman myyntipaikan uudelleen. Ilmoitus tapahtuu maksamalla voimassa oleva paikkamaksu Suomen lasimuseon ystävien tilille FI27 1829 3000 0216 43. Maksettaessa on viestikentässä ilmoitettava: myyjä nimi ja puhelinnumero.

Jos et ollut edellisenä vuonna myyjänä kyseisessä tapahtumassa voit ilmoittautua varsinaisella ilmoittautumisjaksolla sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@suomenlasimuseonystavat.fi.
Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisjaksot näkyvät alla olevasta taulukosta:

Tapahtuma Pvm. Ennakkoilmoitusjakso Ilmoittautumisjakso Paikkamaksu
Lasipäivä (kesä)
07.8.2021 1.2. - 31.3.2021
15.4. - 15.7. 70€

Tapahtumien ajankohta ja paikkamaksu määritellään vuosittain, siksi emme voi ottaa ilmoituksia vastaan ilmoittautumisjakson ulkopuolella. Tapahtuma pyritään järjestämään joka vuosi kesäkuussa lauantaina kaksi viikkoa ennen juhannusta.

Paikkakartat ja ohjeet myyjille lisätään sivustolle myöhemmin.

>Kesätapahtuma


Päivitetty 13.4.2021

Kuva J. Winter