LASIPÄIVÄ 2020 (kesä)

Vuoden 2020 kesän Lasipäivää vietetään lauantaina 8.8. klo 10-15 Suomen lasimuseon piha-alueella ja puistossa

HUOM! Korona-epidemiasta johtuen Lasipäivä on siirretty elokuulle ja (teoreettinen) perumisriski on edelleen olemassa, joskin tuskin enää tapahtumaviikolla.

Tervetuloa Suomen lasimuseon ystävät ry:n järjestämiin tapahtumiin. SLMY ry:n Lasipäivästä on vuosien saatossa muodostunut edustava valtakunnallinen lasitapahtuma. Noin 70:lle myyntipöydölle katetaan hyvä ja laadukas valikoima, joka hoikuttelee vuosittain noin 4000-5000 kävijää. Tänä vuonna koronan vuoksi odotamme pienempää kävijämäärää. Kesän Lasipäivässä, entiseltä nimeltään Lasi- ja keräilytapahtumassa, pääpaino on lasitavaroissa, mutta myynnissä on lisäksi muuta keräilytavaraa.

NÄIN VARAAT MYYNTIPAIKAN

Yhdistyksen jäsen voi varata myyntipaikan alla olevan ohjeen
mukaisesti. Ilmoittautumisen edellytyksenä on, että jäsenmaksu on maksettu. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Jos olit edellisen vuoden tapahtumassa myyjänä, voit ilmoittautua ennakkoon samaan tapahtumaan. Ennakkoon voit ilmoittautua vain ennakkoilmoitusjaksolla ja varaamalla saman myyntipaikan uudelleen. Ilmoitus tapahtuu maksamalla voimassa oleva paikkamaksu Suomen lasimuseon ystävien tilille FI27 1829 3000 0216 43. Maksettaessa on viestikentässä ilmoitettava: myyjä nimi ja puhelinnumero.

Jos et ollut edellisenä vuonna myyjänä kyseisessä tapahtumassa voit ilmoittautua varsinaisella ilmoittautumisjaksolla sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@suomenlasimuseonystavat.fi. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisjaksot näkyvät alla olevasta taulukosta:

Tapahtuma Pvm. Ennakkoilmoitusjakso Ilmoittautumisjakso Paikkamaksu
Lasipäivä (kesä)
8.8.2020 1.1. - 31.3. 15.4. - 15.5. 70€

Tapahtumien ajankohta ja paikkamaksu määritellään vuosittain, siksi emme voi ottaa ilmoituksia vastaan ilmoittautumisjakson ulkopuolella. Tapahtuma pyritään järjestämään joka vuosi kesäkuussa lauantaina kaksi viikkoa ennen juhannusta.

Paikkakartat ja ohjeet myyjille:

>Kesätapahtuma

Päivitetty 5.3.2020

Kuva J. Winter