LASIPÄIVÄ 2022 (Talvi)

Seuraavan kerran Tammikuussa 2022, Suomen lasimuseossa Tehtaankatu 23, 11910 Riihimäki.

Tammikuun Lasipäivä on pyhitetty yksinomaan lasin ja siihen liittyvän kirjallisuuden myyntiin. Lasipäivä tuo Riihimäelle suuren määrän yhdistyksemme jäseniä kattamaan myyntiin upean valikoiman lasia, sekä yhdistyksen yhteisen myyntipöydän, jossa jäsenemme myyjvät lasiaarteitaan. Tapahtumasta on tullut erittäin suosittu ja houkuttelee tuhansia kävijöitä vuosittain. Tervetuloa vintagelasiostoksille!

NÄIN VARAAT MYYNTIPAIKAN

Yhdistyksen jäsen voi varata myyntipaikan alla olevan ohjeen
mukaisesti. Ilmoittautumisen edellytyksenä on, että edellisen vuoden jäsenmaksu on maksettu. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Jos olit edellisen vuoden tapahtumassa myyjänä, voit ilmoittautua ennakkoon samaan tapahtumaan. Ennakkoon voit ilmoittautua vain ennakkoilmoitusjaksolla ja varaamalla saman myyntipaikan uudelleen. Ilmoitus tapahtuu maksamalla voimassa oleva paikkamaksu Suomen lasimuseon ystävien tilille FI27 1829 3000 0216 43. Maksettaessa on viestikentässä ilmoitettava: myyjä nimi ja puhelinnumero.

Jos et ollut edellisenä vuonna myyjänä kyseisessä tapahtumassa voit ilmoittautua varsinaisella ilmoittautumisjaksolla sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@suomenlasimuseonystavat.fi. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisjaksot näkyvät alla olevasta taulukosta:

Tapahtuma Pvm. Ennakkoilmoitusjakso Ilmoittautumisjakso Paikkamaksu
Lasipäivä (talvi)
XX.1.2022 XX.XX. - XX.XX.2021 1.XX. - 31.12.2020 100 €

Tapahtumien ajankohta ja paikkamaksu määritellään vuosittain, siksi emme voi ottaa ilmoituksia vastaan ilmoittautumisjakson ulkopuolella. Tapahtumat pyritään järjestämään joka vuosi tammikuun viimeisenä lauantaina ja kesäkuussa lauantaina kaksi viikkoa ennen juhannusta.

Paikkakartat ja ohjeet myyjille:

>Talvitapahtuma

Päivitetty 19.3.2021

Lasipäivä 2015. Kuva: Jyrki Winter