LASIPÄIVÄ 2022 (Talvi)

Seuraavan kerran Tammikuussa 2022, Suomen lasimuseossa Tehtaankatu 23, 11910 Riihimäki.

Tammikuun Lasipäivä on pyhitetty yksinomaan lasin ja siihen liittyvän kirjallisuuden myyntiin. Lasipäivä tuo Riihimäelle suuren määrän yhdistyksemme jäseniä kattamaan myyntiin upean valikoiman lasia, sekä yhdistyksen yhteisen myyntipöydän, jossa jäsenemme myyjvät lasiaarteitaan. Tapahtumasta on tullut erittäin suosittu ja houkuttelee tuhansia kävijöitä vuosittain. Tervetuloa vintagelasiostoksille!

NÄIN VARAAT MYYNTIPAIKAN

Yhdistyksen jäsen voi varata myyntipaikan alla olevan ohjeen
mukaisesti. Ilmoittautumisen edellytyksenä on, että edellisen vuoden jäsenmaksu on maksettu. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Jos olit edellisen vuoden tapahtumassa myyjänä, voit ilmoittautua ennakkoon samaan tapahtumaan. Ennakkoon voit ilmoittautua vain ennakkoilmoitusjaksolla ja varaamalla saman myyntipaikan uudelleen. Ilmoitus tapahtuu maksamalla voimassa oleva paikkamaksu Suomen lasimuseon ystävien tilille FI27 1829 3000 0216 43. Maksettaessa on viestikentässä ilmoitettava: myyjä nimi ja puhelinnumero.

Jos et ollut edellisenä vuonna myyjänä kyseisessä tapahtumassa voit ilmoittautua varsinaisella ilmoittautumisjaksolla sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@suomenlasimuseonystavat.fi. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisjaksot näkyvät alla olevasta taulukosta:

Tapahtuma Pvm. Ennakkoilmoitusjakso Ilmoittautumisjakso Paikkamaksu
Lasipäivä (talvi)
XX.1.2022 XX.XX. - XX.XX.2021 1.XX. - 31.12.2020 100 €

Tapahtumien ajankohta ja paikkamaksu määritellään vuosittain, siksi emme voi ottaa ilmoituksia vastaan ilmoittautumisjakson ulkopuolella. Tapahtumat pyritään järjestämään joka vuosi tammikuun viimeisenä lauantaina ja kesäkuussa lauantaina kaksi viikkoa ennen juhannusta.

Paikkakartat ja ohjeet myyjille:

>Talvitapahtuma

LÖYTÖPÖYTÄ - TUO LASIAARTEESI MYYNTIIN

Yhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus myydä lasiesineitä SLMY:n pyörittämässä löytöpöydässä Lasipäivän yhteydessä 25.1.2020. Tapahtumaan odotetaan noin 3000 lasista kiinnostunutta kävijää, joten esineesi tavoittavat suuren määrän potentiaalisia ostajia. Mitä sinä voisit myydä Löytöpöydän kautta?


Voit tuoda myyntiin 1-5 esinettä ilman, että sinun tarvitsee varata erillistä myyntipöytää tai huolehtia myynnistä. Yksittäisen esineen tai esineryhmän/lasiston myyntihinnan tulee olla vähintään 100€. Tuo esine meille, ilmoita haluamasi hinta ja SLMY hoitaa myynnin puolestasi.

Esineiden tuominen myyntiin

Vastaanottopäivät päivitetään myöhemmin

Myyntitoimeksianto

(Voit nopeuttaa tavaroiden tuomista tulostamalla ja täyttämällä lomakkeen etukäteen, mutta täytämme lomakkeen mielellämme myös paikanpäällä)

Kulut ja myyntien tilitys

SLMY ottaa myydyistä esineistä 10 % myyntipalkkion. Myymättä jääneistä esineistä ei aiheudu myyjälle kuluja. Myydyt tuotteet tilitetään myyjän pankkitilille viimeistään 14pv kuluessa, eli 7. Helmikuuta mennessä. Esimerkki: Myydystä 200€ arvoisesta esineestä myyjälle jää 180€ ja yhdistykselle 20€.

Myymättä jääneet esineet

Myymättä jääneet esineet tulee noutaa Lasipäivän yhteydessä klo 14-15, ellei muuta ole sovittu esineiden jätön yhteydessä. Tämä sen vuoksi, että yhdistyksellä ei ole mahdollisuutta tai tiloja varastoida esineitä Lasipäivän jälkeen. Halutessasi voit kuitenkin lahjoittaa myymättä jääneet esineet myös yhdistykselle.

Lasipäivä 2015. Kuva: Jyrki Winter